Pet poticajnih misli za svaki dan

Možda se ponekad ne osjećamo poletno ili nismo najbolje raspoloženi, ali postoje načini kako da se privučemo pozitivnu energiju i ostatak dana provedemo u dobrom raspoloženju. 

1. Sve se dešava s razlogom 
Iako je ponekad teško povjerovati u ovu misao, zbilja se sve dešava s razlogom. Od ovog trenutka pokušajte uočavati male znakove koji vam dolaze u susret preko odnosa s ljudima, poslovnih prilika, vlastitih pokušaja uspješnosti i naizgled običnih događaja. Vidjet ćete kako će vas spoznaja automatski razvedriti. 

2. Imamo samo ovaj trenutka i vrijeme koje se ne mogu vratiti
Toliko puta smo nezahvalni, a nismo svjesni da imamo samo ovaj neponovljivi trenutka i vrijeme koje nam je nesebično darovano. Pa i ovaj trenutka da vam pišem je jedinstven, neponovljiv i meni poseban jer znam da će netko naići na ove misli i možda se okrijepiti. Iz toga nam se dade naučiti da živimo za trenutke ma kakvi god on bili. 

3. Uvijek postoji netko tko vas voli 
Možda smo u fazi kada hoćemo imati mnogo prijatelja, biti poznati, popularni i prihvaćeni po društvenim mrežama, ali istinska ljubav koju dobivamo nalazi se kod osobe koja je blizu nas. Ne mora to biti netko tko je s nama u krvnom srodstvu. Može biti i netko tko nam je samo prijatelj. Podsjetite se na postojanje upravo te osobe kojoj značite i osjetite moć voljenja. 

#cvijeće #priroda #kamilica #miris
Prijateljstvo je poput cvijeta - stabilna korijena i mirisnih latica.

4. Nekome ste potrebni 
Čak i onda kada mislite da sve što se radite nema smisla, jer očekujete od krivih osoba pohvalu, znajte da postoje oni koji vam ne govore koliko dobro radite, ali osjećaju da vas trebaju. Nakon nekog vremena ćete uočiti plodove svojega rada. Nemojte odustajati od onoga što radite jer ima smisla u tome što radite. U tome svjedočite da ste nekome kao takvi potrebni. 

5. Imate samo jedan život - živite ga!
Često čujemo kako treba živjeti život, ali se izgubimo u trci sa životom i na koncu počnemo životariti. Imamo sve, ali je praznina osvojila prostorije naše duše. Ne treba vam savjet kako živjeti život. Jednostavno osluškujte sebe i osjećajte se dobro u svojoj koži. Tako ćete znati da živite život u punini.


Ne možemo vjerovati u magiju ako ne vjerujemo u bisernu prašinu naše duše. To je malena čarolija skrivena u nama. Ne treba se bojati posuti ju po drugima. Jer i oni mogu s nama zasjati. Tako stvaramo divne prizore unutarnje magičnosti. 

Primjedbe